Sapnai, jų reikšmės

Re: Sapnai, jų reikšmės

Postby Uodega » Wed Dec 16, 2009 11:33 am

sapnavau, kad lubos mano kambary nukrito.na, te n tokios minkstos plokstes.bet ziuriu, lasa..saukiu, kad stogas kiauras, kaupiasi vanduo po tomis plokstelemis, pliupt ir viskas nukrenta,.
speju, nieko cia gero.. :doh:

ka reiskia batai kaip simbolis? ir iteikto s geles su karuna??? cia labai noreciau ats :nezinau:
Žolė vietoj duonos ant stalo ir visiems vis tiek iki galo...Dieve, kaip buvo gražu...
Uodega

Postby Uodega » Thu Dec 17, 2009 6:04 pm

issiaiskinau :nagai:
Žolė vietoj duonos ant stalo ir visiems vis tiek iki galo...Dieve, kaip buvo gražu...
Uodega

Postby engu » Fri Dec 18, 2009 10:30 am

ei, tai parasyk ka issiaiskinai :)
engu

Postby Uodega » Mon Dec 21, 2009 1:18 pm

batai -tai ivairiai, ziurint, ar ssuplyse, ar nauji, ar purvini (o sapnuodavau ivairiai. pvz: kai budavau sapne prie simpatijos, ziuriu i batus, oi, kad grazus, bet purve stoviu, tai-apkalbos, realiai atitiktu ..)

karuna- jei aukso,tai pagarba, jei gelezine-skriauda ar kazkas pan. geliu karuna-gedulas, kitu metalu karuna-gerove.
(maniske tikrai ne aukso buvo, net nezinau, kokia, bet uzdejo ant galvos.. bozi, kaip kokio napoleono sapnai :chi-chi: )

geles irg labia ivariai : nuo dziaugsmo,meiles iki praeleistos galimybes ar vargo :nezinau:
Uodega

Postby zana » Sun Jan 17, 2010 5:01 pm

uodega o ką reiškia sapnuoti karves, vakar jų tiek daug sapnavau ir žalią žalią žolę :)
zana

Postby Uodega » Tue Jan 19, 2010 11:15 am

pagal ta sena sapnininka, kur rasau (vis nepabaigineju), tai zalia pieva-laiminga santuoka, geri santykiai su antra puse, laime.
karves matyti-greit pralobsi ar siiap reikaluose pasiseks.tai vat, pagal tautines samones simbolius, sapnas geeeras :nagai:
Uodega

Postby zana » Wed Jan 20, 2010 4:04 pm

Uodega wrote:pagal ta sena sapnininka, kur rasau (vis nepabaigineju), tai zalia pieva-laiminga santuoka, geri santykiai su antra puse, laime.
karves matyti-greit pralobsi ar siiap reikaluose pasiseks.tai vat, pagal tautines samones simbolius, sapnas geeeras :nagai:

ochuuuu tai bent gerumėlis :niam2: :yahoo: :yahoo: būsiu turtinga :nagai:
zana

Postby engu » Sun Jan 24, 2010 10:28 am

engu

Postby fifi » Mon Jul 05, 2010 12:11 pm

sveiki :4u:

gal kas galėtų man paaiškint tokį mano sapną:

sapnuoju,kad matuojuosiu tokią violetinę ilgą suknele,parduotuvej,graži tokia,man labai patiko,žiūriu į veidrodį ir,kad labai tinka,(veidrody save gerai matau)bet nepirkau,nes medžiaga nekokybiška,po to einu į kitas parduotuves,vėl suknelės ieškau,daug jų bet neišsirenku....poto esu paskaitoj,laikau egzaminą(Lietuvių),dėstytoja sako,pasistenk gaut 10 ir galutinis bus dešimt,sakau kiek moku tiek,man ir 9 gana,tiek ir gavau...po egzamino einu,linksma,laiminga,lyg sustojime lyg parduotuvej,matuojuosi vėl kažkokį rūbą,tinka vėl,(lyg sijonas su bliuzele)ir vėl matau save veidrodyje,ir taip gražiai sau atrodau.
fifi

Previous

Return to Sapnai, astralas